Training Centrum

onder deskundige begeleiding


In kleine groepen van maximaal 12 personen werkt een ieder zijn individuele trainingsprogramma af. Dit zijn programma’s voor het verbeteren van uithoudingsvermogen, kracht en stabiliteit. Met ieders mogelijkheden en beperkingen wordt rekening gehouden. Dus voor jong en oud, fit en niet-fit, sporters en niet-sporters.

Wij richten ons vooral op:
Mensen de eigenlijk wel (weer) wat willen gaan doen aan lichaamsbeweging of sport, maar niet weten hoe of wat en op welk niveau.
Mensen die, nadat ze fysiotherapie hebben gehad, nog enige tijd zouden willen doortrainen om kracht en uithoudingsvermogen op peil te houden of verder te verbeteren.
Mensen met aandoeningen zoals o.a. long- of hartklachten, rugklachten, botontkalking en reumatische aandoeningen, via zorgvuldig gedoseerde en opgebouwde training hun activiteiten niveau willen verbeteren.
Mensen die, voordat ze terug kunnen keren in het arbeidsproces, eerst moeten trainen om hun belastbaarheid te verhogen, zodat ze daarmee de belasting van het werk weer beter aan kunnen.

Trainingstijden
Bij aanvang wordt in een intake uw persoonlijke conditie en kracht vastgesteld. Afhankelijk hiervan wordt een trainingsprogramma opgesteld. Op de volgende tijden vinden er trainingen plaats:

 • 9.00-10.00 uur op de maandag t/m de vrijdag
 • 18.30-19.30 uur en 19.30-20.30 uur op de maandag, dinsdag en de donderdag
 • 13.00-14.00 uur en 14:00-15:00 uur op de woensdag
 • 13.00-14.00 uur op de vrijdag

Tarieven

 • Intake en conditie test € 42,30
  Kracht en conditie niveau en doelstelling worden vastgesteld om zo een individueel trainingsprogramma op te stellen
 • Abonnement voor 1 maand 1x per week € 42,30
  1x per week 1 uur trainen op een vaste tijd
 • Abonnement voor 1 maand 2x per week € 71,30
  2x per week 1 uur trainen op vaste tijden